Artportal

Beperelte az Adidast az Art Basel

Pár napja egy magyar feltalálóval szemben vesztett pert az Adidas, most az MCH Csoport, az Art Basel anyavállalata perli. A tét itt jóval nagyobb a magyar ügyben megítélt 60,5 millió forintnál.

Keményen beszólt a kölni vásár igazgatója az Art Baselnek

Az április 26-29. között immár 51. alkalommal megrendezett Art Cologne idén a szokottnál is nagyobb publicitást kapott. Daniel Hug igazgató egyik interjúja kicsapta a biztosítékot a konkurenciánál.

Terjeszkedik az Art Basel: India, Latin-Amerika

Tulajdont szereztek az India Art Fair-ben, és megközelítették Buenos Airest. Vajon miért?

Webről piacra? – Új tulajdonosa lett a Curiatornak

Az Art Basel-t működtető cég vette meg a művészeti file-megosztó oldalt, amely műgyűjtésre, vásárlásra ösztönöz. De mit akarnak kezdeni vele?

Tényleg Kelet-Európában lesz a következő nagy művészeti boom?

Hosszú elemzés jelent meg térségünkről a nemzetközi sajtóban, sokatmondó címmel: Eastern Eden? Így áll a szcénánk – külső szemmel. A helyzet nem jó, de talán nem is reménytelen.

Jó vásárt csináltak. Jelentés az idei Art Baselről

Korai volna temetni a művészeti vásárokat: az Art Baselnek az idei az eddigi egyik legsikeresebb kiadása volt.

Gondban az Art Basel

Aggódni ugyan nem kell a világ legnagyobb kortárs képzőművészeti vásárának sorsáért, de mióta az idei vásár bezárt, megsokasodtak a gondok a cég háza táján.

Miami az élvonalba került

A nemrég zárult Miami Beach művészeti vásár rekord nézőszámmal és eladásokkal komolyan pozicionálta magát a nemzetközi művészeti vásárok térképén.

A siker tényleg a vásárokon át érhető el?

Ott kell-e lennie egy galériának minden kilométerkőnél? Azaz minden vásáron meg kell-e jelenni? Erre is segít választ adni a művészeti befektetési folyóirat, az ARTINVESTOR galériás ranglistája.
1   |   2