Határzár / Magyarország 2015.08.13. Ez a címe Csoszó Gabriella új fotósorozatának, amelyet a hazai közélet eseményeit, folyamatait dokumentáló projektje, a FreeDoc keretében készített

Kerítés. A FreeDoc megmutatja, hogy néz ki közelről

Határzár / Magyarország 2015.08.13. Ez a címe Csoszó Gabriella új fotósorozatának, amelyet a hazai közélet eseményeit, folyamatait dokumentáló projektje, a FreeDoc keretében készített és publikált.

2015-08-14

A FreeDoc így határozza meg önmagát: " Független fotódokumentációk az utóbbi két év néhány fontos társadalmi eseményéről, mozgalmáról, demonstrációkról. A képek azzal a szándékkal készültek, hogy segítsék a demokratikus társadalmi változásokat." Csoszó Gabriella fotográfus legutóbbi fotósorozata a déli határszálen készült. Táborok, utak, tisztások - és a kerítés. A képekből válogattunk néhányat.

A teljes sorozat itt!

  

Fotók: Csoszó Gabriella / FreeDoc

 

Szerző: artPortal
Cimkék: fotó, kortárs művészet, migráció,

Hozzászólások
Kapcsolódó cikkek

Konkrét. A Fotózás és aktivizmus csoport az FKSE-ben

Még látható az FKSE Stúdió Galériájában egy válogatás a Fotózás és aktivizmus-kurzus fotóiból. A képek között hajléktalan emberek által, illetve róluk készült munkák is vannak. Böcskei Balázs írása.

A fénykép nem robban? Fotózás és aktivizmus

Hogy lehet egyszerre fényképezni és transzparenst tartani? Fotósnak és aktivistának lenni egy személyben kihívás. Az artPortal Csoszó Gabriella Fotózás és aktivizmus-kurzusán járt.